Flyer/pliant

Flyerul și pliantul sunt create cu scopul de a oferi un minim de informații care servesc la captarea atenției posibililor clienți. Ele conțin date cheie, referitoare la un produs sau serviciu nou. Pentru a-și atinge scopul se tipăresc în număr mare pentru a capta atenția unui număr lărgit de consumatori.

Pe lângă faptul că putem asigura printuri afișe, flyere, postere, de cea mai bună calitate a printului, asigurăm și servicii de creație publicitară, graphic design, DTP, la cel mai înalt nivel, având o experiență bogată în campanii publicitare și comunicare in-store pentru mari companii.

Flyerele sunt un mod economic și eficient de promovare. Flyerele sunt scurte și nu îl plictisesc pe cititor. Informația menționata pe flyer este compactă si atrage atenția cititorului dintr-o privire. Calitatea flyerelor printate la noi transmit un mesaj plăcut clientului.

Flyerele pot fi tipărite pe suporturi de hârtie de la cea mai slabă la cea mai dură, și ele pot avea un aspect mat sau lucios. Flyerele sunt modul economic și eficient de a te face cunoscut. Tu alegi flyer-ul care ți se potriveste. Expert Images  îl crează pentru tine și îl poate tipări.

web design brasov

This entry was posted in Servicii and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.