Colante auto

colant-auto-carbon-3dCalitatea printului pentru postere sau autocolante este o parte importantă, un poster printat la o calitate foto de rezoluție înaltă spre exemplu, este o garanție a calității afacerii tale și a profesionalismului de care dai dovadă. Cu ajutorul echipamentelor de ultimă tehnologie de care dispunem, putem executa printuri pe materiale de vinil, autocolant pentru suprafețe drepte dar și autocolant pentru suprafețe curbe, utilizat în colantările auto (branding auto), și garantam o calitate a printului care îți asigură succesul.

Rezoluția folosită în procesul de printare pentru bannere, afișe, postere, autocolant, sau poster vinil perforat pentru geamuri și vitrine, este una excepționala și această rezoluție va fi aleasă în funcție de modul în care alegi să îți faci publicitate. Expert Images îți oferă consultanță în alegerea modalității de execuție a printului și în funcție de ce ai ales să utilizezi: banner, poster, afiș sau alte materiale pe care putem asigura un print de calitate.

Expert Images îți poate oferi creație de modele de tapet, consultanță în alegerea acestor modele de tapet și execuția la calitate superioară.

 web design brasov

This entry was posted in Servicii and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.