Carti de vizita

Carti De VizitaUn mod util pentru promovarea și comunicarea în afaceri este acela al folosirii cărților de vizită. Pe un cartonaș de dimensiuni mici pot fi inscripționate datele importante ale firmei. Numărul de telefon, fax, adresa de email și persoana de contact pot înlesni cu ușurință comunicarea cu alte persoane fizice și juridice.

Producem la comandă cărți de vizită pe o gamă largă de tipuri carton mat sau lucios, carton cu texturi speciale și cartoane colorate. Pentru designul cărților de vizită, logo-ul sau brandul pe care doriți să îl dezvoltați și care va apărea pe cărțile de vizită vă putem oferi servicii de creație și graphic design așa încât cărțile de vizită să fie imaginea perfectă a ceea ce doriți să transmiteți clientului.

Vă prezentăm și o abordare nouă a cărților de vizită. Expert Images vă poate oferi un model deosebit de cărți de vizită, din gama business-lux, executate pe material plastic-flexibil, cu o grafică deosebită și tipărite la o înaltă calitate foto. Aceste cărți de vizită, executate pe plastic flexibil, sunt rezistente în timp precum și la acțiunea factorilor externi (apă, soare). Cărtile sunt o INOVAȚIE în domeniu și NUMAI EXPERT IMAGES LE POATE PRODUCE!

web design brasov

This entry was posted in Servicii and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.