Our technology

Calitatea fotografica a printurilor executate in agentia noastra, pe o multitudine de materiale inovative din domeniul publicitatii tiparite, este data de utilizarea unor utilaje digitale de inalta calitate.

Utilizam un EPSON Stylus PRO GS6000 indoor-outdoor cu eco-solvent. Acest tip de imprimante au atins un nou standard Epson datorita utilizarii primului set de 8 culori pentru aplicatii de semnalizare de inalta calitate. Printurile executate au o foarte mare rezistenta atat indoor cat si outdoor. Calitatea imprimarii este de pana la o rezolutie de 1440X1440 dpi si viteza de printare este de pana la 25,2 mp/h. Alte avantaje sunt date de utilizarea setului de cerneala Epson Ultra Chrome GS in 8 culori, o cerneala bazata pe eco-solvent, fara miros si a capului de printare Epson Micro Piezo.

Printre materialele pe care le utilizam ca medii de printare se numara:

Outdoor Paper, Glossy Paper, Backlit Poster Paper, Matt Solvent Backlit Film, Canvas Satin (bumbac 100%), PP Solvent Banner Matt, Solvent PP Film, JAC Vinyl, Neschen Vinyl, One Way Vision, Roll-Up Banner Matt si alte tipuri cu larga aplicabilitate indoor si outdoor.

web design brasov

This entry was posted in Noutati and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.