Agentii de publicitate

Agentia noastra de publicitate situata in Brasov, vine cu o abordare noua a marketingului si publicitatii. Suntem specialisti in modelare 3D pentru comunicare in-store. Acest tip nou de publicitate, comunicarea in-store a castigat foarte multi adepti in randul companiilor care vor sa isi promeveze un nou produs sau brand la punctul de cumparare.

Executam creatie, design si modelare 3D pentru solutii de comuniacre in-store, de cea mai inalta calitate. Solutiile de creatie publicitara, branding si utilizarea tipului de comunicare in-store potrivit, va va asigura succesul campaniei de publicitate a produsului sau serviciului direct in magazin. Creatia, designul si modelarea executate in agentia noastra de publicitate, au o aplicabilitate extinsa in acest domeniu al comunicarii in store: tables-samplig, displays, shelf-talkers, wobbles, base-wraps si alte materiale de comunicare in-store.

O alta abordare foarte eficienta a publicitatii o reprezinta amenajarea vitrinelor. Clientul, alege sa intre intr-un magazin mai ales datorita atractivitatii vitrinei. Vitrina este cartea ta de vizita pentru ceea ce poti oferi clientilor. Agentia noastra de publicitate va ofera consultanta specializata in amenajarea vitrinelor de la creatie, design, brandin si pana la printul materialelor publicitare de cea mai inalta calitate.
Designul de logo, brandingul precum si o calitate deosebita a printului materialelor publicitare, asigura succesul unei campanii de publicitate. Imaginea ta este expresia mesajului transmis precum si alegerea unor imagini care sa te reprezinte deasupra concurentei.